Massage i Odder

Velkommen til Massage i Odder. Jeg hedder Lene Jørgensen og er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør. I klinikken tilbyder jeg fysiurgiske massagebehandlinger, bindevævsmassage med sugekopper, massage af gravide og babybehandlinger. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

Behandlinger

Fysiurgisk massage 60 min.

Mest populær

I denne behandling jeg komme   omkring bagsiden el.forsiden af kroppen, overkrop el.underkrop og med speciel fokus på evt.problematikområde. 

Graviditetsmassage

Massagen kan bla.afhjælpe væskeophobninger i kroppen, lægkramper, hovedpine, bækken og lændesmerter, give bedre søvn..

OBS: Er du gravid kan du modtage massage efter 12.graviditetsuge.

 

Babybehandling

Indeholder helkropsmassage af baby som skaber tryghed, nærhed, stimulerer barnets sanser i hud og muskler derved forbedres barnets motorik. Behandling/afhjælpning af fx.hård mave, søvn problemer, reflux, øreproblemer m.m via zoneterapi, akkupressur og let mobilisering.

Bindevævsmassage/ cupping

Massagen foregår med sugekopper via glidende bevægelser. Formålet er at øge blodgennemstrømningen i vævet så der tilføres mere ilt og næring samt der fjernes affaldsstoffer og væske. Der skabes derfor en udrensning i kroppen. 

Forkæl dig selv

Slap af – god fornøjelse

Om klinikken

Tidligere masserede jeg ofte min mands spændte skuldre og nakke, deraf udsprang min nysgerrighed for at tilegne mig mere viden omkring massagen. I 2015 tog jeg derfor grunduddannelsen som fysiurgisk massør på Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aarhus. Herefter så klinikken dagens lys. Efterfølgende har jeg taget efteruddannelseskurser i mobiliseringteknikker, bindevævsmassage, babyterapi, graviditetsmassage og AcuNova akupunktur på Dansk Akademi for kropsterapi og Akupunktur universitetet. I 2021 forventer jeg at kunne blive RAB godkendt fysiurgisk massør.

Tips,tricks og nyhedsbrev

Du kan her tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage nye tiltag i klinikken, mere viden om specifikke emner, tips, tricks og andet godt.

Planlæg et besøg

Jeg driver klinikken i mit private hjem ved siden af mit arbejde som dagplejer. Mine åbningstider er derfor sen eftermiddag og tidlig aften. Kan du ikke finde en tid der passer dig, så skriv gerne dit ønske i en besked i messenger.

Klinikken

Massage i Odder v/ lægeeksamineret fysiurgisk massør Lene Jørgensen

 Saloparken 228, 8300 Odder

CVR: 36665343 

Kom i kontakt

Book en aftale online el.skriv en besked i messenger.

Mail: massageiodder@gmail.com

www.massageiodder.dk 

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!